13
DES
2016

Tarragona

Primer Workshop de turisme esportiu de la Costa Daurada i de Terres de l'Ebre

Amb l'objectiu d'afavorir el foment de la col·laboració i la generació d’oportunitats de negoci entre els agents dels àmbits del turisme i de l’esport de les marques turístiques Costa Daurada i Terres de l’Ebre,Tarragona Impulsa de l’Ajuntament de Tarragona, amb el recolzament tècnic del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya, organitza el primer Workshop de turisme esportiu de la Costa Daurada i de Terres de l'Ebre que tindrà lloc el proper dimarts 13 de desembre al Servei Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament de Tarragona.

L'acte està principalment dirigit a empreses d'activitats, destinacions certificades de turisme esportiu, equipaments esportius, agències de viatges receptives i allotjaments. Per a la inscripció al workshop cliqui aquí, la data límit és fins al proper diumenge 11 de desembre.

Els workshop es divideix en dos espais:

  • Un primer Espai de presentacions exprés (de 9:00h a 12:00h)
  • Un segon Espai networking (de 12:00h a 14:00h)

El workshop consisteix en una primera part de presentacions exprés organitzades en quatre blocs: 1. destinacions certificades de turisme esportiu, 2. equipaments esportius, 3. agències de viatges receptives i 4. empreses d’activitats; seguides d’un espai per mantenir reunions simultànies entre els diversos agents participants.

Aquesta acció de networking professional és una acció encaminada a afavorir vincles de col·laboració entre els membres de la Xarxa de turisme esportiu a la demarcació de Tarragona, creada aquest any en el marc d’un projecte de Tarragona Impulsa i Tarragona 2018, que està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals. 

La xarxa vol esdevenir un eix vertebrador entre l’oferta turística i l’esportiva, reforçant les accions de promoció i coordinació que ja es duen a terme al territori tant des del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona com des de l’Agència Catalana de Turisme

DIA: Dimarts 13 de desembre de 2016

HORA: De 9:00 hores a 14:00 hores

LLOC: Servei Municipal d'Ocupació. Tarragona Impulsa. Espai Tabacalera. Av. Vidal i Barraquer S/N 43005 Tarragona

DURADA PREVISTA: 5 hores

REQUISITS: Cal inscripció prèvia. Clica aquí