26
ABR
2018

Tarragona

Fòrum de Turisme: Potencialitat del turisme esportiu. Impacte dels esdeveniments

Ja estan obertes les inscripcions per participar al Fòrum de Turisme 'Potencialitat del turisme esportiu. Impactes dels esdeveniments' que se celebrarà el 26 d'abril al Palau de Congressos de Tarragona i està dirigit a professionals del turisme, de l'esport, de l'organització d'esdeveniments esportius, d'activitats de turisme esportiu i d'equipaments. 

A través de dues conferències i dues taules rodones, amb un total de vuit experts, es reflexionarà sobre les expectatives i tendències de futur del turisme esportiu i sobre l'impacte dels esdeveniments esportius en la consolidació de nous actius turístics.

El Fòrum està organitzat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, el Patronat de Turisme de Tarragona i l'Ajuntament de Tarragona i el Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya, en el marc del llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 que se celebren aquest estiu. El fòrum compta amb la col·laboració de la Direcció General de Turisme i l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya, i de la Unió pel Mediterrani (Union for the Mediterranean).

DIA: Dijous 26 d'abril de 2018

HORA: De 9:00 hores a 14:00 hores

LLOC: Sala Eutyches del Palau Firal i de Congressos de Tarragona. C/ Arquitecte Rovira,2 43001 Tarragona

DURADA PREVISTA: 5 hores

REQUISITS: Cal inscripció prèvia. Clica aquí