18
MAR
2015

Tarragona

Primera sessió plenària de la taula estratègica per la dinamització econòmica i la reactivació de l’ocupació mitjançant el llegat dels jocs mediterran

El 18 de març a les 11 del matí l’Antiga Audiència acollirà la sessió plenària de la “Taula estratègica per la dinamització econòmica i la reactivació de l'ocupació mitjançant les oportunitats generades pel llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017". Es tracta d’una jornada que inicia un línia de treball amb les seus dels Jocs Mediterranis per definir el seu llegat i detectar oportunitats de creixement socioeconòmic  a l'entorn de l'esdeveniment dels Jocs.

L’acte estarà presidit pel tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, i comptarà amb la presència del cap del Servei Territorial de Tarragona del Servei d’Ocupació de Catalunya, Francisco Javier Viejo; el Director provincial del Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE), Francisco Javier Calejero; el director de l’àrea de Recursos Humans, d’Ocupació i Promoció Econòmica de la Diputació de Tarragona, Àlex Grau; el director del servei regional al Camp de Tarragona de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, Joan Guix; i el director del Festival Tarraco Viva, Magí Seritjol, entre altres. També hi assistirà una representació del sector educatiu del territori.

En la sessió es presentarà  la Taula Estratègica per part del tinent d’alcalde Javier Villamayor i del director d’Operacions i Esports de la Fundació Tarragona 2017, Ramon Pallejà. A continuació, hi haurà una conferència sobre les oportunitats del llegat dels Jocs, a càrrec del catedràtic de la UAB i expert en comunicació i Jocs Olímpics, Miquel de Moragas i Spà. Posteriorment, Berta Cerezuela, cap de projectes del Centre d’Estudis Olímpics de la UAB presentarà l’informe “Visió del Llegat Jocs Mediterranis Tarragona 2017”. El conseller Xavier Tarrés intervindrà sobre l’eix economia i ocupació i el conseller Sanahujes sobre el llegat esportiu dels Jocs. Finalment s’obrirà un torn de paraules que acompanyarà la cloenda i es realitzarà la fotografia de grup.

A la reunió s’han convocat els regidors i personal tècnic de les àrees de promoció econòmica, esports i cultura dels ajuntaments de Constantí, La Selva del Camp, Calafell, La Pobla de Mafumet, Vila-seca, Altafulla, El Vendrell, Reus, Valls, Cambrils, Salou, Tarragona, El Morell i Torredembarra, així com els regidors de l’Ajuntament de Vandellòs-L’Hospitalet de l’Infant, que tot i no ser seu dels Jocs, se’ls incorpora al projecte. També hi assistiran el Real Club de Polo de Barcelona i el Canal Olímpic de Catalunya de Castelldefels, que acolliran disciplines esportives als Jocs de 2017.

La Taula Estratègica és una iniciativa de l’Ajuntament de Tarragona i la Fundació Tarragona 2017, a través de Tarragona Impulsa. El projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançat en un 50 % pel Fons Social Europeu en el marc d’un Programa Operatiu de l’objectiu d’Inversió en Creixement i Ocupació dels FSE, per al període 2014-2020.

DIA: Dimecres, 18 de març de 2015
HORA: 11.00 hores
LLOC: Sala d’Actes de l’Antiga Audiència.
Plaça del Pallol, 3
43003 Tarragona
DURADA PREVISTA: 2 hores
REQUISITS: Cal invitació. L’acte és obert als mitjans de comunicació, que tindran a la seva disposició un rack de premsa. La fotografia final de grup està prevista sobre les 12.30 hores.