23
MAR
2018

/ CATEGORIA

Els Comitès Olímpics Nacionals es bolquen amb Tarragona 2018 i les inscripcions numèriques tanquen amb un rècord històric

Aquesta mitjanit ha acabat el termini per inscriure de forma numèrica la previsió de participacions de cada Comitè als Jocs

El període d’inscripcions numèriques de Tarragona 2018 ha tancat aquesta mitjanit amb un rècord històric d’inscripcions en uns Jocs Mediterranis. Els Comitès Olímpics Nacionals s’han bolcat amb Tarragona 2018 i aportaran una important participació a la majoria de competicions dels Jocs, incloent també la d’esports que debuten en uns Jocs Mediterranis (triatló, bàsquet 3×3 i waterpolo femení), i la d’esports que es recuperen després de la seva absència en els darrers Jocs de Mersin (golf i hípica).

Al tancament de la fase d’inscripcions numèriques s’han comptabilitzat un total de 3978 inscripcions. Cal tenir en compte que aquesta xifra no correspon a nombre d’esportistes únics, sinó a nombre de participacions (per exemple, la inscripció d’un equip d’handbol es comptabilitza com a una única inscripció, mentre que la inscripció d’una mateixa atleta en diverses proves d’una disciplina es comptabilitza com a diferents inscripcions).

La xifra definitiva d’esportistes participants als Jocs Mediterranis es concretarà un cop es tanqui la fase d’inscripcions nominals a principis de juny.