13
JUN
2018

/ CATEGORIA

El Centre Logístic dels Jocs Mediterranis obre avui les seves portes

Situat al Refugi 1 del Moll de Costa de Tarragona, es convertirà en el punt principal d’emmagatzematge i distribució de materials i d’entrega d’acreditacions de voluntaris

El Centre Logístic Tarragona (CLT) obre avui les seves portes. L’espai està situat al Refugi 1 del Moll de Costa de Tarragona i es convertirà en el punt principal d’emmagatzematge i distribució de materials dels Jocs Mediterranis, així com en el centre d’entrega d’acreditacions de voluntaris, organització i proveïdors de Tarragona 2018. A més, des del CLT es procedirà a l’organització i entrega dels packs de roba dels diferents col·lectius de l’esdeveniment.

La instal·lació del Refugi 1 disposarà de tres espais diferenciats: la zona d’emmagatzematge i distribució de materials i mercaderies (neveres, menjar, packs…), el punt d’entrega d’acreditacions i roba per a voluntaris, proveïdors i organització; i un darrer espai que donarà servei a la competició d’esquí nàutic, que tindrà lloc a les instal·lacions de Marina Port Tarraco els dies 23 i 24 de juny.

Es preveu que més de 2.000 persones passin pel Centre Logistic des d’avui fins al final dels Jocs Mediterranis. L’horari d’obertura del CLT és de dilluns a dissabte de 10 a 14h i de 16 a 20h.