23
JUN
2018

/ CATEGORIA

Un gran nombre de seus han obert avui les seves instal·lacions al públic amb motiu de l’inici de competició

Fins a 15 disciplines esportives s’han disputat durant el dia d’avui

En el segon dia de competició dels XVIII Jocs Mediterranis diverses seus han obert portes per acollir les diverses disciplines esportives que Tarragona 2018 organitza per tot el territori.

El Pavelló Olímpic de Reus ha acollit aquesta tarda les primeres sessions de gimnàstica artística, masculina i femenina, així com les primeres finals per equips de l’especialitat.

Des d’avui i fins el proper dimecres 27 de juny Constantí acull les proves d’halterofília en les seves respectives categories. Amb finals diàries, Lydia Valentí, vigent campiona d’Europa, representarà el país amfitrió en aquests XVIII Jocs Mediterranis.

D’altra banda, el Morell ha iniciat les fases preliminars de bàdminton i el pavelló de Cambrils ha donat inici a la competició de karate que finalitzarà demà per donar pas al judo.

Handbol al Palau d’Esports de Campclar

Aquest dissabte també ha servit per gaudir dels primers enfrontaments d’handbol que tenen lloc al Palau d’Esports de l’Anella Mediterrània (masculí) i al pavelló del Vendrell (femení). Les seleccions espanyoles han debutat amb victòria en els seus respectius enfrontaments.

El mar, protagonista

El mar Mediterrani, que dóna nom a aquests jocs, ha entrat en escena avui de la mà de les especialitats esportives d’esquí nàutic i vela.

El primer té lloc al Moll de Costa de Tarragona, mentre que el segon té la seva seu al Club Nàutic de Salou.

Les dues competicions són de lliure seguiment per part del públic. La Vela es podrà gaudir fins el proper 29 de juny, mentre que l’esquí nàutic se celebrarà els dies: 23 i 24 de juny.