25
JUN
2018

/ CATEGORIA

Turquia s’endú quatre medalles a halterofília

Constantí ha repartit avui fins a dotze medalles

La jornada d’halterofília ha conclòs avui al Pavelló de Constantí amb el repartiment de 12 medalles. El més destacat de la jornada de finals, ha vingut de la mà de l’equip turc, que s’ha emportat fins a quatre medalles.

En la categoria 77 kg Snatch masculí, el medallista olímpic als Jocs de Río, Mohamed Mahmoud s’ha emportat l’or per a la delegació egípcia. L’espanyol Andrés Mata ha aconseguit la medalla de plata, culminant així un gran any després d’assolir la tercera posició al Campionat D’Europa. Finalment, el turc Celil Erdodgu ha guanyat la medalla de bronze. Aquest mateix podi s’ha donat també a l’altra modalitat de la categoria 77 kg, Clean and jerk.

Pel que fa a la categoria Snatch femenina, l’esportista tunisenca Ghofrane Belkhir, campiona d’Àfrica junior, ha aconseguit la primera posició. La plata ha estat per la turca Nuray Levent. Finalment, la tercera plaça se l’ha endut l’espanyola Irene Martínez. A la modalitat de Clean Jerk, ha repetit Nuray Levent amb l’or i Ghofrane Belkhir amb el bronze. La medalla de plata se l’ha penjat la libanesa Mohassen Hala Fattah.