27
JUN
2018

/ CATEGORIA

França domina el podi de llançament de martell

Espanya aconsegueix dos medalles d’or i una de plata en la competició de judo

Avui han començat les proves d’atletisme dels Jocs Mediterranis a l’Estadi de Campclar que obre les seves portes fins al proper 30 de juny. La primera final s’ha disputat aquesta mateixa tarda de dimecres en la disciplina de llançament de martell femení que ha resultat amb un podi dominat per França. Les franceses Alexandra Tavernier y Camille Sainte Luce s’han penjat les medalles d’or i bronze respectivament, mentre que la turca Kivilcim Kaya Salman ha aconseguit la plata.

L’atleta de Torredembarra, Berta Castells, no ha pogut superar la marca de les seves rivals i ha quedat finalment en quarta posició. L’esportista espanyola ha estat dotze vegades campiona d’Espanya consecutivament entre 2003 i 2014 i ha participat en tres Jocs Olímpics.

Primera jornada de Judo a Cambrils

Aquest matí també s’ha celebrat el primer dia de competició  de judo al pavelló de Cambrils, amb gran ambient a les graderies, atès que la selecció amfitriona dels Jocs hi aportava diversos esportistes.

Durant la jornada s’han repartit les primeres medalles en les diferents categories. L’equip espanyol ha estat el país que se n’ha endut més: dues medalles d’or i  una de plata, en les tres categories que es disputaven aquest dimecres.

Julia Figueroa, l’esportista espanyola, olímpica als Jocs de Río, ha aconseguit la medalla d’or en la categoria 48 kg. D’altra banda, a la categoria masculina 60 kg, Francisco Garrigós ha obtingut la medalla d’or.  Per la seva part, Alberto Gaitero ha guanyat la medalla de plata en la categoria de 60-66 kg.