29
JUN
2018

/ CATEGORIA

Espanya, Grècia i Itàlia s’adjudiquen les medalles d’or a la vela

La competició de vela s’ha tancat avui amb l’entrega de medalles al Club Nàutic de Salou

Durant els darrers dies dels Jocs Mediterranis, s’han disputat les sèries de vela que han tingut com a seu el Club Nàutic de Salou.

En categoria masculina de les sèries làser, l’espanyol Joaquin Blanco s’ha endut la medalla d’or amb una puntuació neta de 33 punts. Al seu costat s’ha posicionat el xipriota Pavlos Kontides (48) i, el també espanyol, Joel Rodríguez (52), que finalment s’ha penjat la medalla de bronze.

En categoria femenina, que competia en les sèries làser radial, la primera posició ha estat ocupada per la grega Athanasia Fakidi, amb una puntuació de 30 punts. En segon lloc, s’ha classificat la italiana Silvia Zennaro (38) i, per últim, l’espanyola Martina Reino (40), que ha completat el podi.

A més, Tarragona 2018 s’ha estrenat en el programa esportiu dels Jocs Mediterranis amb la modalitat del RS:X, tant en categoria masculina com femenina.

A la final de la classe RS:X, s’ha endut l’or l’italià Mattia Camboni (20) i l’espanyola Blanca Manchón (21). La medalla de plata l’ha guanyat el francès Louis Giard (24) i l’espanyola Marina Alabau (33), mentre que el bronze se l’ha adjudicat l’italià Matteo Evangelisti (31) i la també italiana Flavia Tartaglini (33).