01
JUL
2018

/ CATEGORIA

Les espanyoles, primeres guanyadores de waterpolo femení en uns jocs mediterranis

Les “guerreras” també s’emporten l’or en handbol

Aquest dissabte l’agenda dels Jocs ha vingut marcada per les finals. La competició s’apropa al final i els metalls engreixen el rànquing particular de cada país. Ahir, la delegació espanyola va veure pujar al calaix més alt del podi els seus equips femenins de waterpolo i handbol.

En  el cas del waterpolo, Tarragona ha estat la primera seu d’uns jocs mediterranis que ha inclòs aquesta disciplina esportiva en categoria femenina en els seu programa esportiu. Les espanyoles, actuals subcampiones del món, han vençut a la final contra Itàlia en un partit complicat que es van acabar adjudicant per un ajustat 9 a 8.

La lluita pel tercer i quart lloc la van protagonitzar les seleccions grega i francesa. Les gregues es van penjar finalment la medalla de bronze al Centre Aquàtic de Campclar.

 

Les “guerreras” no fallen al Palau d’Esports

D’altra banda, la selecció espanyola d’handbol es va imposar a Montenegro en la final femenina que ha tingut lloc també aquest dissabte a la tarda al Palau d’Esports de l’Anella Mediterrània. Les “guerreras”, com se les coneix, es van adjudicar l’or després de vèncer les seves rivals per 27 a 23.

La batalla pel bronze la van lliurar Eslovènia i l’ex República Iugoslava de Macèdonia i se la van adjudicar les primeres, per només un gol de diferència.

Aquest diumenge al matí es viuran les finals masculines d’ambdues disciplines esportives a l’Anella Mediterrània.