10
OCT
2016

/ CATEGORIA

Reus acull una nova jornada de treball dels municipis seu dels Jocs Mediterranis

Representants dels diferents municipis han tractat temes vinculats al seguiment d’infraestructures i la operativa de l’esdeveniment

El municipi de Reus ha acollit aquesta tarda una nova reunió de treball amb representants de les diferents seus dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. La trobada ha tingut lloc a la Fira de Reus i ha estat encapçalada per l’alcalde del municipi, Carles Pellicer. També hi ha assistit el coordinador general dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, Jordi Cervera; el gerent de l’empresa municipal Reus Esport i Lleure, Jordi Bros, la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Marbel Negueruela; així com els directors de les diferents àrees dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

L’organització dels Jocs ha tractat amb els diferents municipis assumptes vinculats al seguiment d’infraestructures i la operativa de l’esdeveniment, com la seguretat, mobilitat, patrocinis, ticketing i els diferents plans d’operacions i serveis previstos, entre altres. El coordinador de Tarragona 2017, Javier Villamayor, ha agraït l’acollida del municipi de Reus i ha destacat “la importància de realitzar aquestes trobades quinzenals amb totes les seus per treballar conjuntament per a l’èxit dels Jocs. La implicació dels municipis és màxima i estem convençuts que entre tots organitzarem al nostre territori uns grans Jocs Mediterranis”.