21
SET
2016

/ CATEGORIA

La Consellera de Presidència, Neus Munté, visita les obres del Palau d’Esports i del Complex Sant Jordi

Munté ha celebrat el bon ritme de construcció dels equipaments i ha reiterat el suport de la Generalitat als Jocs Mediterranis

La Consellera de Presidència, Neus Munté, ha visitat avui les obres del Palau d’Esports a l’Anella Mediterrània de Campclar, així com les obres de construcció del nou Complex Sant Jordi. La Consellera ha estat rebuda a primera hora del matí a l’Ajuntament de Tarragona per l’alcalde i president del Comitè Organitzador dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros, i ha signat el llibre d’honor al consistori. També hi han estat presents el secretari general de Presidència, Joaquim Nin; el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Òscar Peris; el representant territorial de l’Esport a Tarragona, Joan Plana; el coordinador general de Tarragona 2017, Javier Villamayor; i altres representants municipals.

L’alcalde i president del Comitè Organitzador dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros, ha agraït la visita de la visita de la consellera a Tarragona i ha destacat el bon ritme de construcció de les instal·lacions. Ballesteros també ha valorat la bona relació amb el govern de la Generalitat “amb qui sempre hem tingut una excel·lent relació des del minut zero, sempre hi ha hagut bona predisposició amb Tarragona i amb el territori. Ens sentim ben acompanyats, no només en les obres i infraestructures, sinó també en àmbit social, cultural i sanitari, entre molts altres. Els Jocs Mediterranis és un projecte de país i estem enormement il·lusionats de l’esforç conjunt que va en la bona direcció. Avui demostrem que és possible i necessari que cooperem i treballem plegats”.

 

Palau d’Esports i Complex Sant Jordi

El Palau d’Esports de Tarragona 2017 és un dels equipaments estrella dels Jocs Mediterranis. Es construirà a l’Anella Mediterrània del barri de Camp Clar amb una capacitat per a 5.000 espectadors. Durant l’esdeveniment del 2017 acollirà la competició d’handbol. Més endavant, serà un espai totalment equipat per acollir competicions de caire nacional i internacional, a banda d’altres activitats que requereixin un aforament de les seves característiques.

Per la seva banda, el Complex Sant Jordi acollirà la competició de voleibol dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. Un cop finalitzat l’esdeveniment, la instal·lació es modificarà per donar cabuda a la zona d’aigua del complex esportiu, incloent la piscina de natació, piscina d’aquagym, spa, bany turc i sauna. La nova Residència Sant Jordi, vinculada a la URV, es projecta destinada a residència col·lectiva que complementa l’actual dotació i contribueix a la creació d’un centre de serveis residencials i esportius en una posició urbana molt adequada tant en relació a la ciutat com als campus de la URV.