13
SET
2016

/ CATEGORIA

Reunió de treball al Canal Olímpic de Catalunya de Castelldefels, seu del piragüisme i rem als Jocs Mediterranis

La primera fase de millores de l’equipament, centrada en l’adequació dels espais d’ús per a esportistes, ja està finalitzada

L’organització dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 ha mantingut una reunió de treball al Canal Olímpic de Catalunya de Castelldefels en el marc de les trobades periòdiques de coordinació i seguiment dels projectes d’adequació i reforma de les instal·lacions esportives dels Jocs a les diferents seus. L’equipament, que serà seu de les competicions de piragüisme i rem a Tarragona 2017, ha finalitzat ja la primera fase de millores i s’està treballant ja en la segona i tercera fase del projecte d’adequació, subvencionat per la Diputació de Barcelona.

A la trobada hi ha assistit el coordinador general dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor; el director d’Esports dels Jocs, Ramon Cuadrat, així com el director del Canal Olímpic de Catalunya, Arseni da Palma; la directora esportiva i RRHH del Canal, Helena Rodríguez; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelldefels, Fernando Cerpa; i el gerent del Patronat Municipal d’Esports de Castelldefels, Albert García.

El coordinador general de Tarragona 2017, Javier Villamayor, ha agraït a la Diputació de Barcelona i al Canal Olímpic de Catalunya el seu compromís amb Tarragona 2017, “fet que evidencia que els Jocs Mediterranis són més que mai un projecte de territori que deixarà unes instal·lacions esportives renovades i preparades per acollir grans competicions internacionals. És un luxe per a nosaltres poder comptar el 2017 amb un equipament olímpic que va jugar un paper molt important als Jocs de Barcelona 92”. 

 

Tres fases d’actuació

Durant la reunió s’han tractat temes operatius vinculats a l’organització dels Jocs i la posada a punt de la instal·lació. Cal recordar que el projecte d’adequació del Canal Olímpic de Catalunya consta de tres fases. La primera, ja finalitzada, ha afectat els espais d’ús per a esportistes: climatització del gimnàs i les sales d’activitats de la planta pis de l’edifici de serveis, rehabilitació dels 2 vestuaris, la terrassa exterior i  la torre de control, espai que alberga diferents sales a disposició dels jutges de competició.  Actualment s’està treballant en el projecte de la segona i tercera fase: la  rehabilitació  d’espais d’ús públic i l’adquisició de material esportiu, respectivament.