28
JUL
2016

/ CATEGORIA

El Palau d’Esports compleix el calendari d’execució de les obres

L’equipament representarà un dels principals llegats esportius dels Jocs Mediterranis

El delegat del govern a Tarragona, Òscar Peris, i el president de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, han visitat l’estat de les obres del Palau d’Esports, ubicat a la futura Anella Mediterrània. A la visita hi ha assistit el coordinador general dels Jocs, Javier Villamayor, i el representant territorial de l’Esport a Tarragona, Joan Plana.

Les obres del Palau, que estan complint els terminis marcats, estan actualment en la primera fase, que contempla la fonamentació de l’equipament i l’habilitació del primer nivell de forjat (el que seran els accessos i la zona de pista). Aquesta primera fase estarà enllestida el mes de desembre.

Per altra banda, a l’octubre s’iniciaran ja els treballs de la segona i tercera fases (arquitectura i instal·lacions, respectivament), fet que suposarà que les tres etapes de construcció estiguin en marxa de forma simultània.

El delegat del govern a Tarragona, Òscar Peris, s’ha mostrat satisfet per la manera com s’ha reconduït el projecte i, tot i que ha reconegut que “els terminis són molt justos”, confia que les obres “es podran finalitzar a temps”. En la mateixa línia, el president de Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, ha destacat que “les obres del Palau estan on time. Els arquitectes responsables de l’obra ens han confirmat el compliment de terminis, és per això que esperen disposar del Palau d’Esports aproximadament un mes abans de l’esdeveniment”.

Finalment, el coordinador general dels Jocs, Javier Villamayor, ha volgut “agrair, una vegada més, a la Generalitat el seu esforç, rigor i dedicació per tal que Tarragona pugui disposar d’un equipament d’aquestes característiques, que serà un dels principals llegats dels Jocs i que servirà per acollir diverses competicions i activitats”.

 

Palau d’Esports

El Palau d’Esports de Tarragona 2017 és un dels equipaments estrella dels Jocs Mediterranis. Es construirà a l’Anella Mediterrània del barri de Camp Clar. Amb una capacitat per a 5.000 espectadors.

Durant l’esdeveniment del 2017 acollirà la competició d’handbol. Més endavant, serà un espai totalment equipat per acollir competicions de caire nacional i internacional, a banda d’altres activitats que requereixin un aforament de les seves característiques.

 

Visita d’obres

El president de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, i el coordinador general dels Jocs, Javier Villamayor, han realitzat la tercera visita d’obres, aquesta vegada acompanyats pels representants de la Generalitat de Catalunya, el seu delegat, Òscar Peris, i el representant territorial de l’esport, Joan Plana. Les dues primeres visites els havien portat a comprovar l’estat i evolució de les obres del Pavelló Sant Jordi i de la urbanització de l’Anella Mediterrània.

Aquestes visites permeten tenir una fotografia real dels equipaments, tant de Tarragona com de la resta de les seus dels Jocs Mediterranis, i comprovar l’avenç de cada una d’elles