17
MAI
2017

/ CATEGORIA

27 entitats i 35 comerços de Campclar celebren la VIII Firavida

Amb el lema Juguem Plegats, Juguem al Barri el proper dissabte 20 de maig Campclar celebrarà la vuitena Firavida.

Firavida és una iniciativa comunitària liderada per la Comissió de la Dona destinada a la col·laboració de les entitats, institucions i comerços del barri, els quals es coordinen per oferir als ciutadans un seguit d’activitats dirigides a aconseguir la cohesió i la participació del barri. La Comissió de la Dona, formada per entitats i administracions que intervenen al barri, és promoguda i impulsada pel Casal Cívic de Campclar i el Pla de Desenvolupament Comunitari.  L’Ajuntament de Tarragona participa activament en l’organització d’aquesta iniciativa col·lectiva a través de l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local  per al Pla de desplegament de les Polítiques Actives d’Ocupació en el marc del Jocs Mediterranis Tarragona 2018 ubicada a Tarragona Impulsa i qui té com a eix estratègic en el seu pla de treball l’apoderament de les entitats d’aquest barri. D’altra banda, la Fundació Tarragona 2017 participa aportant sis persones voluntàries.

El programa començarà a les 9:00 hores amb una xocolatada popular i la inauguració de la  VIII Firavida a càrrec de l’Alcalde de Tarragona, el  Sr. Josep Félix Ballesteros. La jornada continuarà amb una bicicletada familiar seguida d’un conjunt de tallers creatius relacionats amb la temàtica de la fira, que aquest any, és el joc compartit. Exposicions, exhibicions de ball  i de  corals, l’actuació musical d’un grup del barri, el sorteig de dues rifes i una festa de l’escuma  seran altres de les activitats que es podran gaudir en la programació d’actes.

A les 14:00 hores clourà la VIII Firavida el Director dels Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Sr. Francesc Tarragona.