20
ABR
2017

/ CATEGORIA

El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis finalitza la primera jornada de treball

El seu president, Amar Addadi, destaca la perseverança en la feina desenvolupada pels Jocs

El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM) ha realitzat avui la primera jornada de treball a Tarragona. Els membres del CIJM i de la organització de Tarragona 2018 han mantingut les habituals reunions de treball, en la que el CIJM avalua el projecte de Tarragona 2018. Ambdós comitès han avançat en diversos aspectes operatius de l’esdeveniment, com la vessant mèdica i tècnica, a més de la tradicional comissió de coordinació.

Per la tarda, el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis ha visitat les obres que s’estan desenvolupant a l’Anella Mediterrània. La delegació internacional ha estat encapçalada pel seu president Amar Addadi, que ha estat acompanyat pel president del Comitè Organitzador de Tarragona 2018  i alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, entre d’altres autoritats.

Els membres del Comitè Internacional han plantat simbòlicament cinc arbres i s’ha descobert una placa commemorativa amb motiu de la seva visita a l’Anella Mediterrània.

Durant la visita, l’alcalde ha agraït la confiança que el Comitè ha dipositat en la ciutat i ha afirmat que “els Jocs seran una realitat l’any vinent i volem que siguin els millors de la història”. Ha assenyalat que seran uns Jocs sostenibles econòmicament i ecològicament, i ha destacat la voluntat que aquests “siguin els Jocs de la concòrdia, la pau i el diàleg”.

El president del CIJM, Amar Addadi, ha mostrat la seva admiració per la gran evolució de les obres que s’estan executant a l’Anella i ha manifestat:  “us felicito per la vostra perseverança en moments difícils i us desitgem molta sort en aquests Jocs Mediterranis que seran un èxit”.

D’altra banda, l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros,  ha avançat que abans de l’estiu començaran les obres de reforma del velòdrom, amb un pressupost de 350.000 euros, i al llarg de l’ estiu s’iniciaran les obres de la piscina de 50 metres.